Skicka in din bästa sommarbild – tävla om fina priser

Mormor gör bomben i poolen, treåriga Elsa använder glassen som hatt, morbror Arne grillar en aubergine till oigenkännlighet – föreviga tillfället med kameran och skicka in din bästa sommarbild! Partille Tidnings fototävling är till för att sprida sommarfeeling i Partille och på bonussidan är du med och tävlar om fina priser.

ANNONS
|

Skicka in ditt bästa sommarfoto till oss på redaktion@partilletidning.se och skriv ”Sommarbild” i ämnesraden. Det kan praktiskt taget vara vad som helst, ett balanserade husdjur i motljus, en vacker solnedgång eller någon släkting som gör sig ovanligt bra på bild.

Huvudregeln är att bilden bör ha koppling till sköna gröna Partille. I övrigt är nästan alla medel tillåtna för att fånga sommaren i linsen. Se rutan nedan för mer preciserad information om hur du går tillväga.

Partille Tidning publicerar bilderna löpande och sista deadline för att skicka in är 31 augusti. Därefter utser Partille Tidnings jury vinnarbidraget.

Så tävlar du

Mejla din bild till redaktion@partilletidning.se och skriv Sommarbild i ämnesfältet.

Bilderna ska vara tagna i Partille kommun under sommaren 2022.

Uppge namn på fotografen, var och när bilden är tagen, samt vad och vem den föreställer.

Vi publicerar löpande ett urval av bilderna på partilletidning.se och i e-tidningen.

Vi vill ha din bild senast den 31 augusti. I september utser vi en vinnare som får sin bild på canvastavla. Tvåan och trean belönas med trisslotter.

LÄS MER:Folkkära skådespelaren odlar trädgård i Jonsered

LÄS MER:75 kossor lockade tusentals till kosläppet i Kåhög under dagen

LÄS MER:Så mycket har svenska jordgubbar gått upp i pris

ANNONS