Nyheterav RedaktionenSofistikerat på Poppels Öl & Mat – men vad sägs om en flytbrygga?Sofistikerat men pris i matigaste laget.
Nyheterav Elin LansSå firades Ölets dag på Poppels Bryggeri i JonseredPoppels Bryggeri om firandet: ”Alltid väldigt kul att visa upp vårat bryggeri.”
Krönikaav Daniel ClaesonVem ska kunna ersätta Kommun-Kim?PT:s reporter Daniel Claeson har ett, möjligen uppdiktat, samtal med Partille kommuns mest trogna medarbetare.
Nyheterav Csaba Bene PerlenbergMagnus Vasilis är Årets hembryggare med sex år gammalt körsbärsölMagnus Vasilis är Årets hembryggare: ”Har försökt vinna titeln i 15 år.”
Nyheterav Daniel ClaesonPoppels gör första bön-ölet: ”Vi vill gå i bräschen”Bean Me Up NEIPA görs på åkerböna • Kan bli viktig ingrediens i framtiden.
Nyheterav Carl SchöndellPoppels aprilskämt – öl för krigstiderPoppels bryggeri i Jonsered fortsätter första april-traditionen.
Nyheterav Daniel ClaesonPoppels brödöl: ”Lite som Professor Balthazar”Dumpster Diving IPA har experimenterats fram med bröd från Brödfabriken.
Nyheterav Helena FredrikssonEn tredjedel av Sveriges mikrobryggerier kan riskera konkurs – så mår PoppelsEn tredjedel av Sveriges mikrobryggerier riskerar konkurs • Så ser Poppels på 2023 – och 2024: ”Utmaningar.”
Nyheterav Daniel ClaesonKris bland Poppels ölbryggare: ”Rör inte våra skägg!”Arbetsmiljöverkets krav på Poppels: Raka er – eller skaffa bättre andningsskydd.
Nyheterav Daniel ClaesonTurist drack sex öl och körde fel – greps för grov rattfyllaSkulle till camping i Stenungsund – hamnade i Partille.