Rami Bladlav är Årets Partillebo 2021

Årets Partillebo blev Rami Bladlav som gjort många resor i sitt liv. I dag är han lärare på Oxledsskolan inom NO och han blev överraskad när Partille Tidning klev in på ett internt möte på skolan.

ANNONS
|

Chefredaktören Jonas Rindefjell hade under stort hemlighetsmakeri lyckats nästla sig in på Oxledsskolan utan att årets pristagare märkte något. Med sig hade han en blomma och ett diplom till Årets Partillebo 2021 som helt ovetandes om vad som skulle hända satt på ett möte med lärarkollegorna.

LÄS MER:MMA-proffset som blev lärare – nu slår Rami nya rekord

– Rami, en enig jury på Partille Tidning har utsett dig till Årets Partillebo, sa Jonas Rindefjell när han stegade in i salen och möttes av applåder av de 20-talet kollegor som satt i rummet.

Pristagaren blev överraskad

En överraskad Rami Bladlav visste inte vad han skulle göra mer än att resa sig upp och ta emot blomman och ett inramat diplom med motiveringen.

ANNONS

– Stort grattis, sa Jonas Rindefjell och undrade hur överraskad pristagaren blev av uppvaktningen.

LÄS MER:Årets Partillebo kan bli Sävehofs damer eller en granne

– Jätteöverraskad, säger en tagen Rami Bladlav. Jag är jätteglad, lägger han till.

En nomineringsprocess där alla som velat har fått nominera personer de anser gjort något för sin omgivning och som de anser förtjänar det nyinstiftade priset Årets Partillebo som delas ut av Partille Tidning. Flera bra nomineringar hade kommit och det blev ett svårt val, men en enig jury valde alltså Rami Bladlav som hade nominerats av en förälder på skolan till tidningen. Såhär löd motiveringen som chefredaktör Jonas Rindefjell läste upp på plats:

Rami Bladlav blev Årets Partillebo 2021. Han utsågs av en enig jury och uppvaktades  på sin arbetsplats på Oxleddskolan.
Rami Bladlav blev Årets Partillebo 2021. Han utsågs av en enig jury och uppvaktades på sin arbetsplats på Oxleddskolan. Bild: Shamiram Demir

”Rami Bladlav blev nyligen svensk mästare i att hålla andan under vatten. Av bara farten satte han nordiskt rekord – ivrigt påhejad av sina skolelever på Oxledsskolan där han är nyutbildad NO-lärare. En yrkesbana han överraskande hoppade på när han var på väg mot en internationell MMA-karriär. Modet att gå sin egen väg och glöden att undervisa gör honom till en inspiratör för andra. Rami Bladlav är Årets Partillebo 2021.”

LÄS MER:Nu ska Årets Partillebo utses

Rungande applåder från kollegorna

På frågan om vad han tänker om sin klass på Oxledsskolan kommer ett spontant svar.

–Det är en härlig grupp, en stor grupp med mycket energi. Jag trivs jättebra med dom och det känns som de trivs med mig också, sa en märkbart glad Rami Bladlav till rungande nya applåder av kollegorna i rummet.

Rami Bladlav ska få motta sitt pris av ansvariga på tidningen i Partille Arena vid en tillställning inom kort.

LÄS MER:Hon undervisar i matematik för elever på andra sidan jorden

LÄS MER:Stor chans att lärare i Partille vinner årets guldäpple

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS