Daniel Claeson Partille Tidning
Daniel Claeson är reporter på Partille Tidning. Bild: Alfred Dikalow

Nu ska Årets Partillebo utses

Känner du någon som gör mycket för Partille och människorna där? Berätta det för Partille Tidning och denne har chansen att bli årets Partillebo 2021.
– Vi vill uppmärksamma de goda krafterna i Partille i såväl stort som smått, säger reportern Daniel Claeson som tillsammans med redaktionen för Partille Tidning utgör jury.

ANNONS
|

En vardagshjälte eller superstjärna? En inspiratör och glädjespridare? Alla tips är välkomna när Partille Tidning nu drar igång nomineringarna för det nyskapade priset Årets Partillebo. Från och med i dag, fredagen, kan alla invånare i Partille gå in på vår särskilda nomineringssida och ange namn och en kort motivering till varför just den nominerade ska vinna priset. Avslöjande, prisutdelning samt klang och jubel sker i december efter att juryn, som består av Partille Tidnings redaktion, gått igenom alla bidrag. Nomineringsperioden löper fram till den 15 november.

ÅRETS PARTILLEBO 2021 – så funkar det

Du som läsare kan nominera den du tycker gjort mest för Partille och dess invånare under 2021. Gå in HÄR för att berätta för oss vem du tycker är värdig priset. Du kan nominera fram till den 15 november, därefter kommer juryn som består av Partille Tidnings redaktion att utse en vinnare.

– Priset är ett vandringspris, tanken är att det ska återkomma varje år framöver. Och förutom äran får vinnaren en riktigt fin, lokal upplevelse, säger Daniel Claeson som leder arbetet med priset från Partille Tidnings håll.

ANNONS

En inspiration för andra

Ett antal kriterier finns för den som ska vara i racet om att ta hem priset. Den nominerade ska har gjort något positivt under 2021, vara en inspiration för andra, göra skillnad i andra människors liv samt var bosatt i Partille kommun.

Det må låta som mycket att uppfylla men Daniel Claeson är mån om att få fram att ingen insats är för liten för att motivera en nominering.

– Vi vet att det bubblar av goda initiativ och hjärtliga människor i Partille och dem vill vi veta allt om så in och nominera! säger han.

Ladda ner vår nyhetsapp!

1. Sök på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på ”hämta” eller ”installera”.

3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.

4. Därefter påbörjas nedladdningen.

5. När nedladdningen är klar klickar du på ”öppna” för att öppna nyhetsappen.

6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm bland dina andra appar.

Kom ihåg att aktivera pushnotiser så att du aldrig missar en lokal nyhet.

ANNONS