Laleh har gjort flera hemliga besök i Partille Arena under veckan.
Laleh har gjort flera hemliga besök i Partille Arena under veckan. Bild: Olof Ohlsson

Laleh repade i Partille Arena inför konserten på Ullevi

Under stort hemlighetsmakeri har Laleh och hela hennes produktionsteam repat i Partille Arena. Trots att repetitionerna pågick i fem dagar lyckades de hålla det hemligt för såväl press som fans.
– Jag är väldigt nöjd med att vi lyckades hålla det helt under radarn, säger Håkan Axlid på Partille Arena.

ANNONS
|

Det är inte första gången en stor artist repeterar i Partille Arena. Stora namn som Zara Larsson, Smashing Pumpkins och Takida har sedan tidigare använt arenan som replokal och nu kom alltså turen till den folkkära artisten Laleh.

– De var hos oss i fem dagar och allting gick jättebra, säger Håkan Axlid, boknings- och produktionsansvarig på Partille Arena.

För att inte störa artisterna är det väldigt viktigt att replokalerna hålls hemliga och trots att de var i Partille i hela fem dagar var det ingen som talade bredvid mun.

– Det är en springande punkt att vi lyckas hålla det hemligt. Det räcker att det spricker en enda gång med press eller fans så är det slut på sådant här. Då väljer man någon annanstans där säkerheten är högre. Artisterna repeterar ju för att showen ska bli så skitbra det bara går och då vill de inte ha några störningsmoment. Därför är det här väldigt bra för vårt renommé, säger Håkan Axlid.

ANNONS

Tejpade upp scenen på sportgolvet

Scenen på Ullevi är 60 meter bred och för att få en känsla för storleken valde de att tejpa upp en scen längs med långsidan på sportgolvet i arenan.

– Golvet är ju bara 48 meter, men det är ju ändå avsevärt mycket bättre än scenen som bara är 28 meter. Det är roligt att artisterna väljer Partille Arena och det är definitivt inte bara för att vi är fyra väggar och ett tak. De vet att faciliteterna och infrastrukturen är tillräckligt bra för att göra sådant här, vare sig man väljer att stå på scenen eller på golvet.

Redo för Ullevikonsert

Enligt Håkan Axlid var hela produktionsteamet väldigt disciplinerade under repetitionsdagarna och av allt att döma verkar de vara väl förberedda inför Ullevikonserten.

– Vi på evenemangsavdelningen fick ju vara där och ta hand om dem och det såg fint ut och de spelade och sjöng fint.

LÄS MER:A36 spelar in ny musikvideo – på Oluff Nilssons väg

LÄS MER:Helena Paparizou om livet som grekisk superstjärna

ANNONS