Här är alla bilderna från januari

Bilrutan som behöver skrapas, snön som gjorde landskapet vitt, promenaden i skogen – hur ser januari ut i ditt kära Partille? Skicka in en bild till Partille Tidning och var med och tävla i Månadens bild.

ANNONS
|

Efter succéerna med Sommarbilden och Höstbilden stod det klart att det finns många fotografer där ute i stugorna som kan ta bra bilder. Mobilen är ofta med och med den kan det bli fantastiska bilder av fångade ögonblick. Men inte alltid blir de visade för någon. Där vill Partille Tidning göra skillnad och nu ger vi dessa alster en speciell plats på vår nyhetssajt.

Speciellt under de mörka månaderna kan det liva upp med en klassisk fotobombning. Vill du också vara med? Förutom att du förgyller tillvaron för andra läsare genom att dela dina bilder är du med och tävlar om Månadens bild. Tävlingen för januari kickstartar nu. Så här gör du för att vara med:

ANNONS

Mejla din bild till redaktion@partilletidning.se, skriv “Läsarbild” i ämnesraden och berätta vad bilden föreställer. Alla bilder hamnar i ett bildspel på vår nyhetssajt som byggs på under hela månaden. Vid månadsskiftet utser redaktionen en vinnare som belönas med ett så kallat SuperPresentkort på 500 kronor som bland annat kan användas i fler än 150 butikskedjor eller som matcheckar.

Lycka till!

Tävlingsregler

• Bilden ska vara tagen i Partille under den specifika månaden.

• Max tre bidrag per person och månad får skickas in.

• Personer som inte uppträder offentligt måste ge sitt godkännande till att vara med på bilden.

LÄS MER:Jenny tog bästa sommarbilden: ”Himla bra stämning”

LÄS MER:Jörn Fritzin i Öjersjö tog årets höstbild: ”Får rysningar”

LÄS MER:Nu korar vi årets lussekatt – skicka in bild på din pälskling!

ANNONS