Nu korar vi årets lussekatt – skicka in bild på din pälskling!

Årets sötaste tävling med klös i Partille Tidning – skicka in en bild på din älskade misse och var med och tävla om den prestigefulla utmärkelsen Årets lussekatt 2022.

ANNONS
|

Är det möjligen så att du har världens bästa katt och bara längtar efter att alla andra ska få se din söta lilla misse? Då är det din lyckodag! Partille Tidning inleder nu jakten på Partille finaste pälskling i tävlingen Årets lussekatt 2022.

För att vara med och tävla vill vi ha in bild på just din katt! Skicka in den antingen via mejl till redaktion@partilletidning.se eller ladda upp en bild i kommentarerna under inlägget på Partille Tidnings facebook-sida. Skicka EN bild, berätta vad katten heter och glöm inte att skriva någon rad om varför just ditt husdjur ska bli Årets lussekatt 2022. För att få vara med i tävlingen ska katten vara hemmahörande i Partille.

ANNONS

Skicka in din bild senast fredagen 16 december. Nomineringsperioden är numera stängd. Då tar en kattokig jury på Partille Tidning ut finalisterna som läsarna sedan får rösta på under en vecka.

Vinnaren av Årets lussekatt 2022 presenteras före nyår. Kattens ägare får, förutom äran, ta emot en Canvastavla på sin pälskling.

LÄS MER:Kattungen Alfons var nära att brännas med sopor

LÄS MER:Hundar och katter allt viktigare del av familjen

ANNONS