Jenny tog bästa sommarbilden: ”Himla bra stämning”

Jenny Mehlins bild på en morgondimmig Kåsjö gick hem hos Partille Tidnings redaktion. Den vinner sommarens fototävling.
– Jättekul, jag tycker mycket om att fotografera, säger vinnaren.

ANNONS
|

Jenny Mehlin bor i närheten av Kåsjön och hon och familjen är ofta där och badar. Och promenerar för den delen. Det var på en av de senare, tidigt en sommarmorgon, som hon plockade upp kameran för att föreviga ett yogapass på en av de tre bryggorna med dimman smygande över vattenytan.

Jenny skickade in bilden till Partille Tidnings fototävling om bästa sommarbild och när redaktionen samlades för att kora en vinnare föll valet på Jennys bild med motiveringen: ”Fint komponerad bild som tydligt signalerar ett semesterlugn. En del av sommaren som alltför sällan kommer fram.”

Paus och rekreation

– Ja, på dagarna är det ju fullt av folk och skrik och rop från barn så jag tycker också att det är en himla bra stämning i den. Jag är jättenöjd med den, säger Jenny Mehlin som ofta plockar fram kameran för att fotografera.

ANNONS

– Det är en hobby, absolut. Jag gillar att ta naturbilder och har anmält mig till en fotokurs. Det är skönt att ha något eget att göra när man har små barn, jag får en stund för mig själv och det är avslappnande. En egen paus och rekreation, säger hon.

Jenny vinner en canvasprint av sin bild och tvåan och trean i tävlingen vinner varsin trisslott. Bilderna kan ni se i bildspelet här ovan. Tvåa: Amelie och Lily vid Kåsjön av Christine Hallin. Trea: Grill i ösregn av Johanna Papagianni.

LÄS MER:Kolla in Partillevintern i bilder – så ser snöprakten ut

LÄS MER:Mystisk flaskpost upphittad i Haketjärn – söker Ronny och Babban

ANNONS