Då är det premiär för John Scott’s stand up-satsning

Efter flera år med musikunderhållning satsar John Scott’s i Partille Arena på stand up. Premiär blir den 14 oktober med Tobias Persson som dragplåster.
– Kul att testa något nytt, säger Mathias Billberg på John Scott’s.

ANNONS
|

Det har funkat fint med trubadurkvällar, musikquiz och coverband men när Mathias Billberg i augusti såg över sitt höstprogram så kände han att det vore kul att pröva ett nytt koncept. Varför inte stand up?

Han kontaktade sin kompanjon Johan Hellberg som driver eventbyrån Shark Entertainment och bad honom kolla på möjligheterna och vips så hade de bokat in den 14 oktober för premiär.

– Jag brukar säga att det alltid är bättre att testa än att sitta på ålderns höst och gnälla att man inte gjorde det, säger Mathias Billberg som själv inte är så insatt i stand up-scenen men som litar till fullo på Johan Hellberg.

ANNONS

– Han sköter bokningen och allt runtomkring så slipper jag en massa telefonsamtal.

Tobias Persson dragplåster

På premiären kommer fem komiker att visa sina humorfärdigheter och toppnamnet är Tobias Persson som är känd från en mängd tv-program och som 2008 utsågs till årets stand up-komiker i Sverige. Han har också synts i och regisserat omtalade reklamfilmer för ÖoB. Med sig på John Scott’s i oktober har han Anneli Abrahamsson, Tobias Erehed, Lisa Dahlin och Martin Johansson.

För Mathias Billberg innebär Stand up comedy night ett test som mycket väl kan utveckla sig till ett stående inslag.

– Det beror ju på hur det går. Om det går hyfsat så kanske jag gör det igen och om det går kanonbra så blir det garanterat ett nytt försök, säger han.

LÄS MER:Världsmästaren bakom bardisken på John Scotts

LÄS MER:Fullsatt jubileum när Anders-Petter tog farväl av Öjersjökyrkan

LÄS MER:Lyckad smygpremiär för ”världens bästa” Carmen

ANNONS