Succépremiär för John Scott’s stand up-kväll

150 personer och många garv. Fredagens premiär för Änna go stand up på John Scott’s i arenan gjorde Partilleborna glada.

ANNONS
|

”Det känns faktiskt jättebra” säger Mathias Billberg när han vänder sig om från sin sittplats och skådar ut över salongen och ser att den är fullsatt. Det är första gången han kör stand up på sitt John Scott’s och den tidigare osäkerheten på om folk skulle vara intresserade är som bortblåst. Folk är intresserade, folk vill ha kul.

Några minuter efter 20 kliver kvällens konferencier Martin Johansson upp på den lilla och högst provisoriska scenen för att värma upp publiken inför de fyra ordinarie komikerna som komma skall. Tobias Persson, Anneli Abrahamsson, Tobias Erehed och Lisa Dahlin får en stund var för att få liv i publikens skrattmuskler och däremellan är det paus för påfyllning av glas.

ANNONS

Sonen i baren

Detta sköts bland annat av Lucas Billberg, son till Mathias, och han står bakom bardisken och blandar en tjusig cocktail i ett glad i kopparfärg. Runt hörnet från baren smyger tre av komikerna runt, snackar ihop sig och hör Martin Johansson skoja från scenen.

– Vi får se hur det går, men om det funkar så blir det säkert en repris, sa Mathias Billberg i en intervju inför premiären. Och med tanke på stämningen på John Scott’s i kväll så kan vi nog räkna med att det blir så.

LÄS MER:Sex år med John Scott’s – nu blickar Mathias framåt

LÄS MER:Då kommer den amerikanske bluestitanen till Partille Arena

ANNONS