Förlust för Daniella Eshagi i proffsdebuten

Linn Darwish rutin blev får mycket för Daniella Eshagi som förlorade sin proffsdebut i Partille Arena under lördagen.

ANNONS
|

Det brukar i sportsammanhang sägas att ungdom alltid slår rutin men som vi vet så har alla regler undantag. För Daniella Eshagi, ungdomsvärldsmästare i thaiboxning, är undantaget Linn Darwish.

Darwish är otroligt rutinerad och visade sig vara för slug, stark och svår för Eshagi när de två möttes i en intensiv match på förkortet till den stora galan Muay Thai for Life i Partille Arena under lördagen.

Stående räkning i sista ronden

Eshagi och Darwish var match nummer två på kortet och gick över fem tvåminutersronder och det märktes direkt att den till synes mycket mindre Eshagi skulle få svårt med Darwish attacker. Den äldre boxaren var mer fokuserad, verkade mer laddad och för varje rond som gick så tog hon över mer och mer. Något som också resulterade i att hon under den sista halvminuten tvingade Eshagi till en stående räkning.

ANNONS

Matchen gick till domslut och domaren kunde sträcka Linn Darwish arm i luften, eniga domare hade henne som vinnare. För Daniella Eshagi från Partille var förlusten såklart en missräkning men med ungdom och träningsvilja är hon snart tillbaka.

LÄS MER:Guld i kickboxning till 17-åriga Daniella från Partille

LÄS MER:Kommer ni ihåg årets stora sporthändelser i Partille?

ANNONS