Stark seger för Björndammens BK/Öjersjö IF i toppmatchen mot Tollered

Det var två topplag som möttes i division 6 Göteborg A herr i fotboll på söndagen. Och det slutade med seger för bortalaget Björndammens BK/Öjersjö IF, som besegrade Tollered med 3–1 (3–1).

ANNONS
|
Tollereds IF förlorade mot Björndammens BK/Öjersjö IF

– En darrig inledning från vår sida i kombination med dålig gräsmatta samtidigt sol Tollered började piggt och kunde även ta ledningen efter en liten miss från vårt försvar. Men efter det så var det i princip spel mot ett mål resten av matchen. Och en rättvis vinst med 3-1, kommenterade Björndammens BK/Öjersjö IF:s tränare Edmond Shala.

Det här innebär att Björndammens BK/Öjersjö IF nu har fem segrar i följd.

Tollered tog en tidig ledning. Pontus Larsson gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Björndammens BK/Öjersjö IF kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Tony Rintamäki, i 15:e minuten.

Björndammens BK/Öjersjö IF tog också ledningen i 16:e minuten, genom Pontus Börjesson.

ANNONS

Björndammens BK/Öjersjö IF ökade ledningen till 1–3 i 27:e minuten, ännu en gång genom Pontus Börjesson. Därmed hade Björndammens BK/Öjersjö IF vänt matchen. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Björndammens BK/Öjersjö IF med 3–1.

Tollered stannar därmed på tredje plats, och Björndammens BK/Öjersjö IF på andra plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Björndammens BK/Öjersjö IF är Bergum. Lagen möts lördag 8 oktober 12.15 på Öjersjö IP.