Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Seger för Partille HK i toppmötet med Göteborgs IK

Partille HK tog en tung seger på bortaplan mot Göteborgs IK i toppmötet i HockeyTrean södra C på onsdagen. Matchen slutade 2–6 (2–3, 0–2, 0–1).

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Göteborgs IK är i fortsatt serieledning, och Partille HK på tredje plats.

Partille HK:s tränare Claes Holmberg kommenterade matchen:

– Efter en första period som svängde lite väl mycket fram och tillbaka för min smak så fick vi stäm i spelet där vi lyckas klara tio minuter boxplay i andra perioden och vinna densamma med 2-0. Sista perioden spelar laget efter gameplan och en stolt tränare summerar en imponerande insats från samtliga spelare denna kväll.

Med det tog bortalaget Partille HK en skön revansch, eftersom Göteborgs IK vann senaste mötet lagen emellan med hela 6–1.

Därmed har Partille HK fem raka segrar på bortaplan.

I första perioden var det Partille HK som var starkast. Laget vann perioden med 2–3.

Partille HK startade andra perioden bäst och gick från 2–3 till 2–5 genom två snabba mål tidigt i perioden av Marcus Engelsen och Sebastian Hedlund. 9.53 in i tredje perioden slog Partille HK:s Kevin Brodén till åter igen på pass av Sebastian Hedlund och Johnny Johansson och ökade ledningen för Partille HK. Det fastställde slutresultatet till 2–6.

Noterbart är att Sebastian Hedlund gjorde två mål för Partille HK och spelade dessutom fram till ett mål.

I nästa match möter Partille HK Skärgården borta på fredag 5 november 19.30.