Sävedalen och Lerum delade på poängen efter 1–1

Det blev delad pott när Sävedalen tog emot Lerum i division 2 nordvästra Götaland dam i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1–1 (0–0).

ANNONS
|
Sävedalens IF dam spelade lika mot Lerums IS dam

Det dröjde till den 76:e minuten innan Nicole Jankulovski gav Sävedalen ledningen.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Ellinor Falck gjorde mål för Lerum. Det fastställde slutresultatet till 1–1.

Sävedalen har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Lerum har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Sävedalens andra oavgjorda match den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Sävedalen på nionde plats i tabellen, medan Lerum är på sjunde plats.

I nästa omgång har Sävedalen Landvetter borta på Landvetter IP, söndag 18 september 17.00.