Partille toppar tabellen efter seger mot Mölndals IBF

Partille är ny serieledare i division 1 södra Götaland herr i innebandy efter bortaseger med 6–2 (2–0, 2–0, 2–2) mot Mölndals IBF. Partille leder serien en poäng före Lund Elit. Mölndals IBF ligger på fjärde plats i tabellen.

ANNONS
|
Mölndals IBF förlorade mot Partille

– En bra match från vår sida. Känns som vi kontrollerar tillställningen och släpper till få målchanser emot oss. Härligt att kunna gå på tre femmor under hela matchen med, tyckte Partilles tränare Per Stenberg Nilsson, efter matchen.

Det här innebär att Partille nu har sex segrar i följd.

Partille tog ledningen efter 5.22, genom Jacob Holm på pass av Jonatan Törn.

Partille ökade ledningen till 0–2 efter 7.30, genom William Andersson framspelad av Linus Gustafsson.

Partille startade andra perioden bäst och gick från 0–2 till 0–4 genom mål av Casper Lanehed och William Andersson. Mölndals IBF reducerade dock till 1–4 genom Olle Halling tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen.

ANNONS

Efter 9.18 ökade Partille på till 1–5 genom Jonatan Törn.

Mölndals IBF gjorde 2–5 genom Andreas Hörberg med 04.11 kvar att spela.

Partille kunde dock avgöra till 2–6 med 01.12 kvar av matchen genom Jonatan Törn.

Noterbart är att Jonatan Törn gjorde två mål för Partille och totalt tre poäng.

Nästa motstånd för Partille är Zenith. Lagen möts onsdag 24 november 19.30 i Partillebohallen.