Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Partille HK vann toppmötet mot Kållered med 5–2

Partille HK tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Kållered i HockeyTrean södra C på onsdagen med 5–2 (3–1, 1–0, 1–1). En viktig seger i toppen av tabellen.
Partille HK vann mot Kållered
Partille HK vann mot Kållered

Med en omgång kvar är Partille HK på andra plats i tabellen, medan Kållered är på tredje plats. 0 poäng skiljer lagen åt.

– Kvällens motståndare Kållered var det enda lag i serien som vi inte lyckats vinna över, så är det inte längre! Mitt lag presterar en imponerande insats, där vi lyckades neutralisera motståndarna med hjälp av en tydligt, aggressiv gameplan. Jag är oerhört stolt över killarnas utförande av matchen. Extra kul att junioren Casper Kesselman kliver in och tar chansen, kryddar detta med två mål och en assist, tyckte Partille HK:s tränare Claes Holmberg, efter matchen.

Efter sju segrar i rad för Kållered tog det stopp. Partille HK tog i stället fjärde segern i rad.

Partille HK hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.21 genom Emil Wikström, och gick upp till 2–0 innan Kållered svarade.

I periodpausen hade Partille HK ledningen med 3–1. Efter 3.36 i andra perioden nätade Olle Klingberg, framspelad av Gustav Dimming och Lukas Folkesson och ökade ledningen för Partille HK. Efter 8.09 i tredje perioden ökade Partille HK på till 5–1 genom Joar Büller.

Christoffer Lindqvist reducerade förvisso, men närmare än 5–2 kom inte Kållered. Partille HK tog därmed en stabil seger.

Noterbart är att Casper Kesselman gjorde två mål för Partille HK och spelade dessutom fram till ett mål.

Söndag 19 december 17.00 spelar Partille HK hemma mot Kungsbacka i sista omgången.