Partille HK utklassade Skärgården på hemmaplan

Partille HK dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Skärgården i HockeyTrean södra C med hela 10–1 (2–0, 4–1, 4–0).

ANNONS
|

– En härlig eftermiddag i Vallhamra ishall där PHK lyckades få "stäm" i spelet från start och alla fyra kedjor bidrog på ett beundransvärt sätt. SH-84 är giftiga i sina kontringar men överlag så har PHK momenten. Från start till mål, trevlig kväll med många tjusiga kassar, kommenterade Partille HK:s tränare Claes Holmberg.

Partille HK startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 2.57 slog Emil Wikström till på pass av Oskar Derman och Markus Eriksson.

Partille HK ökade ledningen till 2–0 efter 11.20, genom Emil Wikström framspelad av Markus Eriksson och Oskar Derman.

Partille HK dominerade i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.11 genom Filip Gillholm, och gick upp till 4–0 innan Skärgården svarade.

ANNONS

Innan perioden var över hade Partille HK ryckt åt sig ledningen med 6–1. Partille HK fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10–1. Målen i sista perioden gjordes av Markus Eriksson, Herman Ahlstedt, Kevin Brodén och Sebastian Hedlund.

Lukas Folkesson gjorde ett mål för Partille HK och spelade dessutom fram till tre mål, Oskar Derman stod för tre poäng, varav ett mål och Sebastian Hedlund gjorde två mål och totalt tre poäng.

För hemmalaget betyder resultatet andra plats i tabellen. Skärgården är på femte plats.

Onsdag 13 oktober 19.30 spelar Partille HK borta mot Lerum.