Partille HK släppte in tre mål i tredje perioden – föll stort mot Göteborgs IK

Hemmalaget Partille HK var fortfarande med i matchen mot Göteborgs IK inför tredje perioden. Men där fick Göteborgs IK rejäl utdelning. Till slut blev det hela 1–6 (0–1, 1–2, 0–3) i matchen i HockeyTrean södra C.

ANNONS
|

Partille HK:s tränare Claes Holmberg kommenterade matchen:

– Utifrån skottstatistik så är det en jämn tillställning, motståndaren är dock avsevärt skarpare i sina lägen och utnyttjar våra individuella misstag. Sammanfattningsvis så förlorar vi mot ett för dagen bättre lag, där vårt något naiva spel fäller avgörande!

Göteborgs IK tog ledningen efter 11.03, genom Lukas Hansson på pass av Jonathan Davidsson och Albin Berg. Göteborgs IK dominerade även i andra perioden. Laget gick upp till 0–2 innan Partille HK reducerade.

Därefter kontrollerade dock Göteborgs IK spelet och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 1–3. Göteborgs IK fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6–1. Målen i sista perioden gjordes av Lukas Hansson, Jonathan Haglund och David Borkenhagen.

ANNONS

David Borkenhagen gjorde ett mål för Göteborgs IK och spelade dessutom fram till två mål, Lukas Hansson gjorde tre mål för och Gustav Laanemets stod för tre poäng, varav ett mål.

Partille HK ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Göteborgs IK ligger på andra plats.

Nästa motstånd för Partille HK är Skärgården. Lagen möts söndag 10 oktober 15.00 i Vallhamra Ishall.