Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Partille HK fick ge sig i toppmötet med Kållered på bortaplan

På onsdagen mötte Kållered Partille HK i ett riktigt toppmöte i HockeyTrean södra C. Matchen slutade med seger för hemmalaget Kållered med 4–1 (2–0, 0–0, 2–1).

– Denna kväll så hade vi förtvivlat svårt att förvalta våra chanser, som var flera till antalet. Kållered vinner fler kamper, är rejälare och är effektiva i power play vilket avgör matchen, kommenterade Partille HK:s tränare Claes Holmberg efter matchen.

Kållered tog ledningen efter 13.26, genom Kevin Börjesson på pass av Jesper Bidegård och Erik Svensson.

Kållered ökade ledningen till 2–0 efter 15.05, genom Erik Svensson assisterad av Wille Jansson och Jesper Bidegård.

Andra perioden blev mållös. 8.57 in i tredje perioden slog Partille HK:s Marcus Engelsen till på pass av Alexander Liden och Stanislaw Drozd Niekurzak och reducerade åt Partille HK. Mer än så blev det dock inte för Partille HK.

13.06 in i perioden nätade Kållereds Erik Svensson ännu en gång framspelad av Kevin Börjesson och Andreas Wernersson och ökade ledningen för Kållered.

Kållered punkterade matchen med ett 4–1-mål med 01.38 kvar att spela på nytt genom Erik Svensson framspelad av Kevin Börjesson och Andreas Wernersson. Det fastställde slutresultatet till 4–1.

Noterbart är att Erik Svensson gjorde tre mål för Kållered och spelade dessutom fram till ett mål och Kevin Börjesson stod för tre poäng, varav ett mål.

För hemmalaget betyder resultatet andra plats i tabellen. Partille HK är på fjärde plats.

Söndag 21 november 16.30 spelar Partille HK borta mot Kungsbacka.