Partille HK föll i förlängning hemma mot Göteborgs IK

Det blev en riktigt jämn match när Partille HK hämtade upp underläge mot Göteborgs IK på hemmaplan i HockeyTrean Alltrean södra A. Matchen avgjordes först i förlängningen där Göteborgs IK var starkast, och slutresultatet blev 3–2 (2–0, 0–2, 0–0, 1–0).

ANNONS
|
Partille HK förlorade mot Göteborgs IK

– En tight tillställning där båda lagen gav och tog. En bra och rolig hockeymatch som gick till förlängning där en slumppuck avgör till GIK:s fördel. Surt givetvis men likväl ett faktum. Kul att återväxten är god, då backen Simon Krona gör a-lagsdebut med mersmak - kul! Även Max Johansson gör comeback på ett strålande sätt, kommenterade Partille HK:s tränare Claes Holmberg efter matchen.

Segermålet för Göteborgs IK stod David Borkenhagen för 1.45 in i förlängningen.

Göteborgs IK tog ledningen efter 10.37, genom Lukas Hansson på pass av Jonathan Haglund.

Göteborgs IK ökade ledningen till 0–2 efter 15.15, genom Gustav Laanemets assisterad av Oscar Olsson.

ANNONS

Efter 10.32 i andra perioden nätade Filip Gillholm, på pass av Eddie Lindström och Sebastian Hedlund och reducerade åt Partille HK.

Emil Wikström gjorde dessutom 2–2 efter 17.40 framspelad av Marcus Engelsen och Alexander Liden.

Tredje perioden blev mållös. I förlängningen tog det 1.45 innan Göteborgs IK avgjorde till 2–3. Matchvinnare för bortalaget blev David Borkenhagen.

För Göteborgs IK gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Partille HK är på femte plats.

Partille HK tar sig an Rönnäng i nästa match hemma onsdag 2 mars 18.45.