Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Partille HK föll i förlängning borta mot Hovås

Det blev en riktigt jämn match när Partille HK hämtade upp underläge mot Hovås på bortaplan i HockeyTrean södra C. Partille HK tog matchen till förlängning tack vare en stark tredjeperiod, men föll där. Matchen slutade 6–5 (1–2, 3–0, 1–3, 1–0).

Partille HK:s tränare Claes Holmberg kommenterade matchen:

– Det var i ärlighetens namn en ganska sömnig tillställning från båda lagen under den första perioden där vi lyckades gå till paus med ledning 2-1. I andra perioden genomförde vi i särklass den enskilt sämsta perioden denna säsong, tog bara en runda i anfallszon, förlorade närkamper och allmänt underkänt agerande från mitt lag. Inför tredje perioden vaskade jag om i femmorna och vi kom ut som ett nytt lag och vann perioden med 3-1 och nådde oavgjort efter full tid. Vi förlorade sedan i overtime efter ett individuellt misstag, vilket inte var kvällens enda! Ny match redan på fredag vilket känns skönt.

Fredrik Hedlund stod för Hovås avgörande mål 2.32 in i förlängningen.

Partille HK var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1–2.

Hovås hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3–0 och ställningen efter två perioder var 4–2.

2.17 in i tredje perioden nätade Partille HK:s Casper Kesselman framspelad av Kevin Brodén och Filip Gillholm och reducerade åt Partille HK.

3.20 in i perioden slog Hovås Anton Bruswed till framspelad av Felix Nyqvist och Olle Rönnberg och ökade ledningen för Hovås.

Efter 6.30 nätade Marcus Engelsen på pass av Emil Wikström och reducerade åt Partille HK.

Efter 10.46 gjorde Partille HK:s Lukas Folkesson mål ännu en gång på pass av Sebastian Hedlund och Theo Widsén och kvitterade för Partille HK.

I förlängningen tog det 2.32 innan Hovås avgjorde till 6–5. Stor matchhjälte blev Fredrik Hedlund.

Olle Rönnberg gjorde två mål för Hovås och totalt fyra poäng.

För Hovås gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Partille HK är på fjärde plats.

Partille HK tar sig an Härryda i nästa match hemma fredag 26 november 19.30.