Partille HK föll i toppmötet mot Sörhaga/Alingsås med 2–7

Partille HK räckte inte till i toppmötet mot Sörhaga/Alingsås på onsdagen. Serieledande Sörhaga/Alingsås tog en tung skalp när man vann borta med 7–2 (2–0, 3–2, 2–0) i HockeyTrean Alltrean södra A.

ANNONS
|
Partille HK förlorade mot Sörhaga/Alingsås

– Vissa gånger tvingas man konstatera att motståndaren vinner helt rättvist och att det andra laget är ett bättre hockeylag, detta var en är en sådan gång! Den stora skillnaden var alla dessa ryska importer som representerar Alingsås låg bakom 6 av 7 mål, kommenterade Partille HK:s tränare Claes Holmberg.

Sörhaga/Alingsås tog ledningen efter 5.01, genom Ziga Oblak framspelad av Max Tirhammar.

Sörhaga/Alingsås ökade också ledningen till 0–2 efter 14.28, genom Stepan Toritsyn på pass av Pontus Holmsten och Ziga Oblak.

Även i andra perioden var det Sörhaga/Alingsås som var starkast. Laget vann perioden med 2–3 och ställningen efter två perioder var 2–5.

ANNONS

Sörhaga/Alingsås fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7–2. Målen i sista perioden gjordes av Egor Ageev och Stepan Toritsyn.

Egor Ageev gjorde tre mål för Sörhaga/Alingsås och spelade fram till ett mål, Stepan Toritsyn stod för fyra poäng, varav två mål och Pontus Holmsten gjorde ett mål och totalt tre poäng.

I tabellen innebär det här att Partille HK nu hamnar på fjärde plats efter matchen.

Onsdag 23 februari 19.00 spelar Partille HK hemma mot Rönnäng.