Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Partille HK avgjorde tät match mot Lerum i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Partille HK och gästande Lerum var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Partille HK och vann matchen i HockeyTrean södra C med 6–2 (0–1, 1–0, 5–1).

– I Kvällens lokalderby mot Lerum matchade motståndare emot väl, samtidigt som PHK inte riktigt var på plats. Motståndarna ville mer, vann fler kamper och då är det svårt att vinna ishockeymatcher. Först i den tredje perioden vaknar mitt lag till liv på riktigt via ett starkt power play, och en sista period som vi vinner med 5-1. Starkt av oss att vinna även när inte spelet stämmer eller huvuden är på plats, kommenterade Partille HK:s tränare Claes Holmberg.

Segern var Partille HK:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Lerum tog ledningen efter 15.21, genom Fredrik Hannu assisterad av Joakim Elfving. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Efter 12.04 i andra perioden slog Mattias Elfström till, och kvitterade för Partille HK. I tredje perioden var det i stället Partille HK som dominerade. Laget vann perioden med 5–1 och matchen med 6–2.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Partille HK på andra plats och Lerum på sjunde plats.

Partille HK tar sig an Kållered i nästa match borta onsdag 17 november 19.40.