Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Målfest när Partille HK krossade Skärgården i Öckerö Ishall

Partille HK hade inga problem med Skärgården i HockeyTrean södra C, och vann borta med utklassningssiffrorna 12–0 (3–0, 5–0, 4–0).

– Efter onsdagens drabbning mot GIK var det dags igen, denna kväll mot Skärgården. Vi lyckas efter en trevande inledning på matchen gå till pausvila med 3-0 utan att spelat särskilt bra, men det i sig är ju en styrka. I andra och tredje perioden har inte Skärgården mycket att sätta i mot utan vi spelar ut ett brett register vilket ser lovande ut inför framtiden. Kul att norrlandsexpressen Alexander Lidén gör hattrick och att unge målvakten Rasmus Sundén 17 år får kliva in och debutera i A-lagssammanhang i slutet av matchen. Återväxten är god inom PHK, kommenterade Partille HK:s tränare Claes Holmberg.

Det var bortaseger nummer sex i rad för Partille HK.

Partille HK var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 0–3.

I andra perioden var Partille HK starkast och gick från 0–3 till 0–8 genom två mål av Kevin Brodén, två mål av Alexander Liden och ett mål av Stanislaw Drozd Niekurzak. Det sista målet kom med 22 sekunder kvar av perioden. Det skulle komma mer från Partille HK. Partille HK fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 12–0. Målen i sista perioden gjordes av Lukas Folkesson, Sebastian Hedlund, Gustav Dimming och Kevin Brodén.

Snackisen var att Partille HK:s Jonas Ruljeff hade fyra assists, Kevin Brodén gjorde tre mål och totalt fyra poäng, Sebastian Hedlund stod för fyra poäng, varav två mål, Olle Klingberg hade tre assists och Alexander Liden gjorde tre mål.

I tabellen innebär det här att Partille HK nu ligger på andra plats. Skärgården är på femte plats.

I nästa match möter Partille HK Lerum hemma på onsdag 10 november 19.00.