Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Målfest när Partille HK krossade Hovås i Vallhamra Ishall

Partille HK hade inga problem med Hovås i HockeyTrean Alltrean södra A, och vann hemma med utklassningssiffrorna 8–2 (4–1, 3–0, 1–1).
Partille HK vann mot Hovås
Partille HK vann mot Hovås

– En match som i ärlighetens namn inte gav så många svar som jag önskat! Jag ser det som en styrka att vinna när inte spelet stämmer, samtidigt som Hovås saknar några spelare! Givetvis skönt att ta första segern Alltrean redan i andra matchen. Vi äger denna tillställning från start till mål men spelet som sådant lämnar en del i övrigt att önska, tyckte Partille HK:s tränare Claes Holmberg, efter matchen.

Det var första segern för Partille HK, efter 1–5 mot Kållered i premiären.

I första perioden var det Partille HK som var starkast. Laget vann perioden med 4–1.

I andra perioden var Partille HK starkast och gick från 4–1 till 7–1 genom mål av Kevin Brodén, Marcus Engelsen och Emil Wikström. Det sista målet kom med fem sekunder kvar av perioden. Hovås reducerade dock till 7–2 genom Kevin Hellring efter 12.03 i tredje perioden.

Partille HK kunde dock avgöra till 8–2 med 01.17 kvar av matchen genom Emil Wikström.

Noterbart är att Kevin Brodén gjorde tre mål för Partille HK och totalt fyra poäng, Marcus Engelsen stod för tre poäng, varav ett mål och Emil Wikström gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Nästa motstånd för Partille HK är Lysekil. Lagen möts tisdag 25 januari 19.00 i Vallhamra Ishall.