Märta Dangardt enda målskytt när Sävedalen föll

Sävedalen förlorade mötet med Göteborg FF hemma med 1–2 (1–1) i division 2 nordvästra Götaland dam i fotboll på söndagen.

ANNONS
|
Sävedalens IF dam förlorade mot Göteborgs FF dam

Kajsa Flyckt blev matchhjälte med sitt avgörande 2–1-mål efter 58 minuter.

Sävedalen började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Märta Dangardt till.

Göteborg FF kvitterade till 1–1 i 32:a minuten, genom Caprice Lau Galvin. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Kajsa Flyckt träff och avgjorde matchen. Flyckt fullbordade därmed Göteborg FF:s vändning. 1–2-målet blev matchens sista.

Sävedalen har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Göteborg FF har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var Sävedalens fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

Det här betyder att Göteborg FF ligger på femte plats i tabellen, och Sävedalen är på tionde plats.