Formstarka Sävedalen tog ännu en seger

Sävedalen är nu inne i en stark period i division 2 nordvästra Götaland dam i fotboll. När laget mötte Öckerö hemma på Vallhamra på söndagen kom tredje raka segern. Laget vann med 5–3 (2–1), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

ANNONS
|
Sävedalens IF dam vann mot Öckerö IF dam

Märta Dangardt gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Tindra Jarl, Alva Svensson och Lina Wall Rivas, målen för Öckerö gjordes av Frida Backman, Tilda Nilsson och Gloria Torgeby.

Sävedalen har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Öckerö har en vinst och fyra förluster.

I tabellen innebär det här att Sävedalen nu ligger på sjunde plats. Öckerö är på nionde plats.

I nästa omgång har Sävedalen Ytterby borta på Ytterns IP, lördag 3 september 12.30.