Formstarka Jonsered tog ännu en seger

Jonsered fortsätter starkt i division 4 Göteborg A herr i fotboll. När laget mötte Stenkullen borta på Stenkullens IP på fredagen kom ännu en seger. Laget vann med 3–2 (1–1). I och med detta har Jonsered fem segrar i rad.

ANNONS
|
Stenkullens GoIK förlorade mot Jonsereds IF

– Underbar seger! Vi gör en riktigt fin första halvlek. Andra halvlek blir mer kamp och den delen behärskar vi också. Kul att våra anfallare återigen gör mål. Idag är Oskar riktigt bra, tyckte Jonsereds tränare Adej Hayek, efter matchen.

Philip Sandling Säyläs blev matchhjälte med sitt avgörande 3–2-mål efter 69 minuter.

Stenkullen gjorde första målet. Jonas Olausson gjorde målet, redan i 21:a minuten. Direkt efter pausen gjorde Oskar Andersson mål och kvitterade för Jonsered.

I 54:e minuten nätade Filip Alftrén, och gav Stenkullen ledningen. Men mer än så orkade Stenkullen inte med.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Oskar Andersson ännu en gång och kvitterade för Jonsered.

ANNONS

Philip Sandling Säyläs gjorde dessutom 2–3 i 69:e minuten. Därmed hade Jonsered vänt matchen. 2–3-målet blev matchens sista.

Stenkullen har fem poäng och Jonsered har 15 poäng efter fem omgångar.

Jonsered tar sig an Finlandia/Pallo i nästa match hemma fredag 13 maj 19.00.