Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Formstarka Björndammens BK/Öjersjö IF tog ännu en seger

Björndammens BK/Öjersjö IF fortsätter starkt i division 6 Göteborg A herr i fotboll. När laget mötte Gamlestaden hemma på Öjersjö IP på tisdagen kom ännu en seger. Laget vann med 4–3 (2–2). I och med detta har Björndammens BK/Öjersjö IF sju segrar i rad.
Björndammens BK/Öjersjö IF vann mot Gamlestadens FF
Björndammens BK/Öjersjö IF vann mot Gamlestadens FF

– Alltid skönt med tre poäng. Men tyvärr så gör vi årets sämsta match. Redan från matchstart så är vi inte där. Gubbarna hade redan gått på semester. Men vi lyckas rycka upp oss lite och lyckas ändå göra både 1 och 2-0 efter fina omställningar. Efter det så går vi ner oss igen och Gamlestaden lyckas reducera och kvittera inom loppet av fem minuter, på våra egna misstag. Så i halvtid så ändrar vi uppställning från 3-4-3 till ett 4-1-4-1 och vi kommer in i matchen igen och gör både 3 och 4-2 återigen efter fina omställningar. Sen är det mycket Hawaii fram och tillbaka där vi skapar en del halvchanser men lyckas inte döda matchen helt. Istället så bjuder vi in Gamlestaden i slutet och de lyckas reducera till 4-3 på en hörna. Sett över det hela så är jag nöjd med tre poäng, men själva spelet var under all kritik. Med det sagt så är det väldigt skönt med ett uppehåll nu, kommenterade Björndammens BK/Öjersjö IF:s tränare Edmond Shala.

Målgörarna för Björndammens BK/Öjersjö IF var Pontus Börjesson, Viktor Eriksson, Anton Linde och Oscar Prevander. Robin Forsberg, Eric Lager och Fenan Zemui gjorde Gamlestadens mål.

Björndammens BK/Öjersjö IF har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Gamlestaden har fem förluster. Det här var Björndammens BK/Öjersjö IF:s andra uddamålsseger den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Björndammens BK/Öjersjö IF nu ligger på andra plats. Gamlestaden är på nionde plats.

Onsdag 17 augusti 18.30 spelar Björndammens BK/Öjersjö IF borta mot Götaholm.