Förlust i förlängningen för Partille i bortamötet med Lindås Rasta

Partille fick bara med sig en poäng borta mot Lindås Rasta i Allsvenskan södra herr i innebandy. I förlängningen blev Lindås Rasta för starka och avgjorde till 9–8 (1–0, 2–2, 5–6, 1–0).

ANNONS
|
Lindås Rasta IBK vann mot FBC Partille

– Små detaljer som avgör i en sprakande sista period. Kändes som vi skulle ta hem alla tre poäng, men tappar det till slut och får nöja oss med en poäng. Vi kommer igen och hoppas på att kunna ta revansch redan nästa helg, tyckte Partilles tränare Ricard Carlsson, efter matchen.

Adam Torkelsson stod för Lindås Rastas avgörande mål efter bara 23 sekunder i förlängningen.

Lindås Rasta tog ledningen efter 12.44, genom Anton Dahlström framspelad av Edwin Jonsson. Andra perioden slutade 2–2 och ställningen efter två perioder var 3–2.

Partille hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 5–6 och ställningen efter tre perioder var 8–8.

ANNONS

I förlängningen tog det 23 sekunder innan Lindås Rasta också avgjorde till 9–8. Stor matchhjälte blev Adam Torkelsson, på pass av Gustav Eurén.

Noterbart är att Lindås Rastas Adam Torkelsson stod för fem mål och ett assist, Edwin Jonsson hade fyra assists och Gustav Eurén gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål. Dessutom att Partilles Linus Gustafsson hade tre assists och William Säll Magnusson gjorde tre mål för.

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. Partille är på sjätte plats.

Partille tar sig an FBC Lerum i nästa match hemma lördag 8 oktober 15.30.