Förlust för Björndammens BK/Öjersjö IF i seriefinalen mot Croatia Göteborg i division 6 Göteborg A herr

Björndammens BK/Öjersjö IF föll i den tuffa drabbningen mot Croatia Göteborg på bortaplan på torsdagen. Matchen mellan de båda topplagen i division 6 Göteborg A herr i fotboll slutade 3–1 (1–1).

ANNONS
|

Med fyra omgångar kvar är Croatia Göteborg i serieledning, medan Björndammens BK/Öjersjö IF är på andra plats. Två poäng skiljer lagen åt.

Matchen var mållös till Croatia Göteborg tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Fenán Zemui.

Björndammens BK/Öjersjö IF kvitterade till 1–1 i 34:e minuten, genom Filip Grauers. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Enis Maljici och gav Croatia Göteborg ledningen.

Enis Maljici, åter igen, ökade Croatia Göteborgs ledning i 77:e minuten. 3–1-målet blev matchens sista.

Björndammens BK/Öjersjö IF tar sig an Tollered i nästa match hemma torsdag 23 september 20.00.