Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Efter fem raka segrar i division 4 Göteborg A herr tog vinstsviten slut för Jonsered

Matchen mellan hemmalaget Jonsered och gästande Finlandia/Pallo slutade 0–1 (0–0). Därmed tog Jonsereds svit med fem raka segrar i division 4 Göteborg A herr i fotboll slut på fredagen. Förlusten var den första i serien för Jonsered.
Jonsereds IF förlorade mot Finlandia/Pallo AIF
Jonsereds IF förlorade mot Finlandia/Pallo AIF

Jonsereds tränare Adej Hayek kommenterade matchen:

– För jäkla tråkigt att förlora på sättet vi förlora idag. I en 0-0 match så står för flera tekniska och enkla misstag under andra halvlek vilket gjorde att vi blev uddlösa sista tredjedelen samt bjöd Finpa på några omställningslägen. På en av dessa gör de också mål. Vi får ett mål bortdömt som förmodligen hade ändrat matchens förutsättningar helt innan Finpa tar ledningen. Vi får bita ihop, för idag var det flera av killarna som inte kom upp i nivån vi förväntar oss. Vi gratulerar Finlandia till en stark prestation. Det är ett rejält och disciplinerat gäng.

Segermålet för Finlandia/Pallo stod Samir Mohammedhagos Taha för.

Jonsered har fyra vinster och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Finlandia/Pallo har två vinster, en oavgjord och två förluster.

För Finlandia/Pallo gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Jonsered fortfarande leder serien, tre poäng före Hisingsbacka.

I nästa match möter Jonsered Semberija borta på fredag 20 maj 19.00.