Bottennapp för Partille HK borta mot Rönnäng

Partille HK lyckades inte alls när man mötte Rönnäng borta i HockeyTrean Alltrean södra A. Rönnäng vann med 10–2 (3–0, 5–1, 2–1).

ANNONS
|
Rönnäng vann mot Partille HK

Partille HK:s tränare Claes Holmberg kommenterade matchen:

– Herre jösses, säsongens värsta överkörning var i kväll ett smärtsamt faktum. Att det dessutom är i ett avgörande skede av säsongen, där PHK i princip legat på kvalplats mot division 2 hela serien gör inte saken bättre. Visst har vi många spela borta, men kvällens uppträdande är allt annat än godkänt.

I första perioden var det Rönnäng som var starkast. Laget vann perioden med 3–0.

Rönnäng var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 5–1 och ställningen efter två perioder var 8–1.

Rönnäng gjorde dock två snabba mål i tredje perioden och gick från 8–1 till 10–1. Målen punkterade matchen.

ANNONS

Emil Wikström reducerade förvisso, men närmare än 10–2 kom inte Partille HK. Rönnäng tog därmed en säker seger.

Noterbart är att Rönnängs Rasmus Robertsson hade fyra assists, Magnus Burgren stod för tre poäng, varav två mål, Torsten Samuelsson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Alfons Ganemyr gjorde två mål och totalt tre poäng.

Det här betyder att Rönnäng ligger på tredje plats i tabellen, och Partille HK är på femte plats.

Partille HK tar sig an Sörhaga/Alingsås i nästa match borta fredag 4 mars 19.30.