Angered BK hämtade i kapp underläge och kryssade mot Jonsered

I halvtid ledde Jonsered matchen på hemmaplan i division 4 Göteborg dam i fotboll mot Angered BK med 1–0. Men i andra halvlek jobbade sig Angered BK in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3–3.

ANNONS

Jonsered gjorde första målet. Jessica Sannino Artz slog till, redan i 26:e minuten. Direkt efter pausen slog Wendela Sahlin till och ökade lagets ledning.

I 51:a minuten nätade Wendela Sahlin på nytt, och gjorde 3–0.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Lava Kotani träff och reducerade åt Angered BK.

Angered BK reducerade igen i 69:e minuten genom Lava Kotani.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Lava Kotani gjorde mål för Angered BK som med målet fullbordade sitt hattrick. Det fastställde slutresultatet till 3–3.

Lava Kotani gjorde tre mål för Angered BK.

Jonsered har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Angered BK har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

ANNONS

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. Angered BK är på sjunde plats.

Jonsered tar sig an Virgo i nästa match borta torsdag 16 juni 19.00. Angered BK möter Väster borta söndag 21 augusti 12.30.