Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

2–2 i toppmötet mellan Götaholm och Björndammens BK/Öjersjö IF

Lagen delade på poängen i den heta toppmatchen i division 6 Göteborg A herr i fotboll mellan Götaholm och gästande Björndammens BK/Öjersjö IF. Onsdagens match slutade 2–2 (1–0).
Götaholms BK spelade lika mot Björndammens BK/Öjersjö IF
Götaholms BK spelade lika mot Björndammens BK/Öjersjö IF

– Det var en jämn batalj där Götaholm hade ett visst övertag i första halvlek, men där det fanns chanser åt båda håll. Andra halvlek blev lite mer kaotisk där Götaholm gick upp i en tidig 2-0-ledning. Vi hade dock stundtals bra tryck och det resulterade i att vi tog oss tillbaka och fick med oss ett kryss vilket får betraktas som ett ganska rättvist resultat, tyckte Björndammens BK/Öjersjö IF:s tränare Edmond Shala, efter matchen.

Resultatet innebär tionde matchen i rad utan förlust för Björndammens BK/Öjersjö IF.

Götaholms mål gjordes av Christopher Mbamba och Casko Qayre Ahmed, Björndammens BK/Öjersjö IF:s av Pontus Börjesson och Oscar Prevander.

Götaholm har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Björndammens BK/Öjersjö IF har fyra vinster och en oavgjord.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Götaholm i serieledning och Björndammens BK/Öjersjö IF på tredje plats.

I nästa omgång har Björndammens BK/Öjersjö IF Gunnared borta på Gunnaredsplan, tisdag 23 augusti 20.00.