Redaktion

 

peranger
Platschef

Per Anger
0302-510 60
per.anger@
partilletidning.se

redaktion_jonna
Journalist:

Jonna Andersson
Tel. 031-340 24 38
jonna.andersson
@partilletidning.se

redaktion_adam
Journalist:

Adam Andersson
Tel. 031-98 50 67
adam@partilletidning.se

Tipsa PT: redaktion@partilletidning.se
Vet du något som fler borde veta? Är du glad, upprörd, imponerad eller kritisk, så hör av dig till oss. Vi lovar inte att vi skriver men självklart ska vi ta det under övervägande.

Redaktionen efterlyser också idéer och uppslag om intressanta personer. Det kan vara jubilarer, äventyrare, eldsjälar, idealister eller människor som av andra skäl bör uppmärksammas och presenteras för våra läsare.

Sport: sport@partilletidning.se
Hjälp oss att spegla den lokala sporten. Förse oss gärna med tips, bilder, resultat samt referat från matcher och tävlingar.

Tryck- och yttrandefriheten gäller för nätupplagan, precis som för papperstidningen. Vårt redaktionella arbete skyddas av Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Dessa lagar gäller framför Personuppgiftslagen vid publicering inom det redaktionella arbetet på internet.

Eftersom grundlagen gäller för vår webbplats gäller också meddelarfriheten. Den som lämnar nyhetstips eller andra uppgifter till oss har rätt att vara anonym. Vi har tystnadsplikt om vem du är och myndigheter får inte försöka ta reda på det. Vi lämnar heller inte ut adressuppgifter eller e-postadresser till tredje man.

DU KAN OCKSÅ KONTAKTA OSS HÄR »