Redaktion

 

peranger
Platschef

Per Anger
0302-510 60
per.anger@
partilletidning.se

redaktion_jenny
Journalist:

Jenny Förander
Tel: 031-98 50 64
jenny.forander
@harrydaposten.se

redaktion_ace
Journalist

Ann-Charlotte Edgar
0302-510 62
ann-charlotte.edgar
@lerumstidning.com

redaktion_carina
Journalist

Carina Svensson
0302-510 65
carina.svensson
@lerumstidning.com

redaktion_daniel
Journalist

Daniel Elfvelin
0302-510 66
daniel.elfvelin
@lerumstidning.com

Tipsa HP&PT: redaktion@partilletidning.se för Partille eller red@harrydaposten.se för Härryda. Vet du något som fler borde veta? Är du glad, upprörd, imponerad eller kritisk, så hör av dig till oss. Vi lovar inte att vi skriver men självklart ska vi ta det under övervägande.

Redaktionen efterlyser också idéer och uppslag om intressanta personer. Det kan vara jubilarer, äventyrare, eldsjälar, idealister eller människor som av andra skäl bör uppmärksammas och presenteras för våra läsare.

OBS! Tisdag kl 10.00 är deadline för att skicka in insändare till veckans papperstidning.

Sport: sport@partilletidning.se eller sport@harrydaposten.se
Hjälp oss att spegla den lokala sporten. Förse oss gärna med tips, bilder, resultat samt referat från matcher och tävlingar.

Tryck- och yttrandefriheten gäller för nätupplagan, precis som för papperstidningen. Vårt redaktionella arbete skyddas av Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Dessa lagar gäller framför dataskyddsförordningen GDPR vid publicering inom det redaktionella arbetet på internet.

Eftersom grundlagen gäller för vår webbplats gäller också meddelarfriheten. Den som lämnar nyhetstips eller andra uppgifter till oss har rätt att vara anonym. Vi har tystnadsplikt om vem du är och myndigheter får inte försöka ta reda på det. Vi lämnar heller inte ut adressuppgifter eller e-postadresser till tredje man.

DU KAN OCKSÅ KONTAKTA OSS HÄR »