Nyheterav Daniel ClaesonSerdars kärlek – till burgare och ungdomarNu öppnar Grillogården i Sävedalen • Vill vara som en fritidsgård.
Nyheterav Maria LenndeUSA Today Partille: fyra bröder firar 10årsjubileumTioårsjubileum i det gamla stationshuset • ”Vi har aldrig bråkat.”
Nyheterav RedaktionenLunchkollen: Mamma mia! vilken härlig liten italienareMangiare är en äkta trattoria – som ett vardagsrum på norra sidan rälsen.
Nyheterav RedaktionenSofistikerat på Poppels Öl & Mat – men vad sägs om en flytbrygga?Sofistikerat men pris i matigaste laget.
Nyheterav Gustaf HallinDelissimo har slagit upp portarna i ÖjersjöÖjersjöborna ramlade in på lunch: ”Det behövs.”
Nyheterav Daniel ClaesonInget nytt centrum i Furulund före 2030Stadsgatan på Landvettervägen har försenat planerna • I oktober drar arbetet igång.
Nyheterav RedaktionenLunchkollen: Koshelis Allum-buffé är varken bu eller bäIndisk långkörare med hygglig koll på smakerna.
Nyheterav Daniel ClaesonOren restaurang måste städas bättre: ”Äventyrar hälsa”Miljöinspektören anmärker på smuts och oordning efter besök: ”Kan äventyra människors hälsa.”
Nyheterav Carl SchöndellEfterfrågade restaurangen öppnar i ÖjersjöRestaurangen Delissimo snickrar på smådetaljer i den nya anläggningen.
Nyheterav RedaktionenLunchkollen: Tsuki Hanas finsushi kittlar smaklökarnaHär hittar vi Partille kommuns sannolikt bäst sushi.