Nyheterav Alfred DikalowBenjamin kränger churros – i Furulunds centrumBenjamin Eghbali: ”Som en munk fast tusen gånger godare.”
Nyheterav Daniel Claeson”Nej men sluta!” – se när Årets Partillebo överraskas på jobbetLäsarnas vinnarval: ”Med stort mod och engagemang valde han att följa sina drömmar”.
Nyheterav Moa RoosGustav Adolfsdagen firas i Sävedalen: ”Högt tryck””Många frågade efter bakelserna redan igår” • Men trots fullsatt konditori förlorar Cederleüfs kunder.
Nyheterav RedaktionenKruttorr kyckling på Roberts kafélunchTrevlig miljö räddar inte betyget: ”Nästa gång dricker vi bara kaffe”
av Kajsa CentreEfter ”#viställerupp-brödet” – nu lanserar Partillebageriet en smaskigare produkt Vd:n om integrationssamarbetet med Sävehof: ”Vi får bidra till samhället”.
av Sara HöglundLindas dröm blev verklighet – öppnar veganskt bageri mitt i PartilleBytte karriär för att satsa helhjärtat på bakkonsten: ”Man måste vara enveten för att lyckas.”
av Alfred DikalowSävehof lanserar bröd – med klassiska partillebagarnaKlubben samarbetar med Cederleüfs & Svenheimers • Ska hjälpa barn- och ungdomar.
av Daniel ClaesonEric Ericson förverkligar dröm om hantverksbageri i JonseredEric Ericson: ”Jag vill ge Jonsered mitt allra bästa bröd”.