Nyheter2023-05-10av Alfred DikalowBenjamin kränger churros – i Furulunds centrumBenjamin Eghbali: ”Som en munk fast tusen gånger godare.”
Nyheter2022-12-17av Daniel Claeson”Nej men sluta!” – se när Årets Partillebo överraskas på jobbetLäsarnas vinnarval: ”Med stort mod och engagemang valde han att följa sina drömmar”.
Nyheter2022-11-06av Moa RoosGustav Adolfsdagen firas i Sävedalen: ”Högt tryck””Många frågade efter bakelserna redan igår” • Men trots fullsatt konditori förlorar Cederleüfs kunder.
Nyheter2022-06-07av RedaktionenKruttorr kyckling på Roberts kafélunchTrevlig miljö räddar inte betyget: ”Nästa gång dricker vi bara kaffe”
2022-02-24av Kajsa CentreEfter ”#viställerupp-brödet” – nu lanserar Partillebageriet en smaskigare produkt Vd:n om integrationssamarbetet med Sävehof: ”Vi får bidra till samhället”.
2022-02-06av Sara HöglundLindas dröm blev verklighet – öppnar veganskt bageri mitt i PartilleBytte karriär för att satsa helhjärtat på bakkonsten: ”Man måste vara enveten för att lyckas.”
2021-11-10av Alfred DikalowSävehof lanserar bröd – med klassiska partillebagarnaKlubben samarbetar med Cederleüfs & Svenheimers • Ska hjälpa barn- och ungdomar.
2021-09-26av Daniel ClaesonEric Ericson förverkligar dröm om hantverksbageri i JonseredEric Ericson: ”Jag vill ge Jonsered mitt allra bästa bröd”.