Nyheterav Daniel ClaesonSå många semlor sålde Brödfabriken: ”Kö hela dagen”Folk från hela Västra Götaland vallfärdade till Brödfabriken i Jonsered.
Nyheterav Alfred DikalowDe vann semmeltestet – när kräsna panelen sagt sittVinnarna av årets semla: ”Visste att man kunde lita på partilleborna.”
Nyheterav Helena FredrikssonSemmeltest: Vi söker dig som älskar semlorFettisdagen närmar sig med stormsteg.
Nyheterav Shamiram DemirHöstsemlan gör entré på Allum i PartilleDelade meningar om höstsemlan bland kunder • Bageriet: ”Den rullar bra, så nånting måste vara rätt.”
Nyheterav Rebecca Hyde-Price AggestamFamiljebageriet fyller 60 år – firar med kunderna i tre dagarBarnbarnen till grundaren står för underhållning – bjuder på tårtbuffé och livemusik
av Shamiram DemirSemmelfantasten Eva kan äta 25 semlor under säsongenEva kan äta 25 semlor per säsong: ”Jag har laddat upp för det här”.
av Daniel Claeson, Alfred DikalowHär är Partilles godaste semla 2022Både klassiker och intressant uppstickare finns med på topplistan.