Partille Tidnings chefredaktör berättar att alla under 25 år kan läsa Partille Tidning gratis under ett halvår när valet nu är inne i slutspurten.
Partille Tidnings chefredaktör berättar att alla under 25 år kan läsa Partille Tidning gratis under ett halvår när valet nu är inne i slutspurten. Bild: Jonas Rindefjell

Alla upp till 25 år läser Partille Tidning gratis

Valet närmar sig med stormsteg. Därför låter nu vi alla upp till 25 år ta del av allt vårt innehåll på nyhetssajt och nyhetsapp helt gratis i sex månader. Det är för bra att tacka nej till helt enkelt!

ANNONS
|
Alla under 25 år kan under sex månader läsa allt material på Partille Tidning gratis.
Alla under 25 år kan under sex månader läsa allt material på Partille Tidning gratis. Bild: Jonas Rindefjell

Klicka här för att komma direkt till gratiserbjudandet.

Söndagen den 11 september är det val i Sverige. Då ska det avgöras vilka som får makten och ska representera folket i kommun, region och riksdag under de kommande fyra åren.

Om du funderar på att inte gå och rösta föreslår jag att du tänker om. I Sverige är vi historiskt duktiga på att använda vår demokratiska möjlighet att välja företrädare. 2018 var det 85,90 procent av alla Partille väljare som la en röst.

Har du ingen aning om vad du ska rösta på, rekommenderar jag valkompassen som ligger på Partille Tidnings nyhetssajt. Här kan du bland annat jämföra dig med de kommunala partiernas ståndpunkter i olika frågor.

ANNONS

Som förstagångsväljare kan det ändå vara knepigt att veta vilket parti man ska rösta på, och det är viktigt att vara påläst för att kunna fatta ett välgrundat beslut. Ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om vad som händer i Partille kommun är att läsa Partille Tidning. Vi bevakar kommunen dygnet runt.

Vi tycker att det är så viktigt att unga får ta del av vår journalistik kring valet att vi nu erbjuder alla upp till 25 år chansen att testa vår journalistik helt gratis.

Du får tillgång till allt vårt innehåll på sajten och i nyhetsappen i sex månader helt utan kostnad. Därefter avslutas prenumerationen automatiskt, så du behöver inte tänka på någon uppsägning. Jag hoppas du tar chansen att testa Partille Tidning. Trevlig läsning!

Klicka här för att ta del av erbjudandet.

LÄS MER:Sossarnas yngsta namn Parmida vill ge en röst åt unga

LÄS MER:Öjersjöborna går ihop – vill sätta press på politikerna

LÄS MER:Partilleborna sågar partiernas valaffischer: ”Kliché”

ANNONS