Ungdomsfestivalen Wintum ställer in – arenan missar Hov1

Pandemin skördar nya konsertoffer. Nu meddelar arrangörerna till Wintum Festival att de ställer in i Partille Arena den 12 mars.
– Vi ses hösten 2022, säger de i ett pressmeddelande.

ANNONS

LÄS MER:Flipper, Mario och tävlingar – då kommer Retrospelsmässan till Partille Arena

Hösten 2019 hölls den första Wintum Festival i Partille Arena, en utpräglad ungdomsfestival med Hov1 som huvudnummer. I år var tanken att festivalen skulle göra fyra stopp runtom i Sverige med premiär på SAAB Arena i Linköping den 5 februari och med stopp i Partille Arena den 12 mars.

Huvudnamn på affischen i år är Victor Leksell och Hov1 som båda får anses vara bland de mest populära artisterna bland unga i Sverige just nu.

Tillbaka hösten 2022

I ett pressmeddelande i går berättar nu arrangören att de tvingas ställa in vinterns Wintum-festival och betala tillbaka biljettpengarna.

– Pandemin har skapat situationer som ingen av oss önskar och vi försöker efter allra bästa förmåga lösa situationen som pandemin och myndigheterna har satt oss i. Framför allt tycker vi att det är oerhört synd att vi inte kan välkomna alla till våra föreställningar och arenor på grund av de krav som nu ställs på oss och er som besökare. Vi hoppas snart vara tillbaka så att vi kan göra det vi älskar, säger de och avslöjar också att Wintum återkommer under hösten 2022 och att artisterna till denna festival släpps i augusti.

ANNONS

LÄS MER:Dubbelt upp med hårdrock till Partille arena

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS