Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Två bilar i krock i Sävedalen – en till sjukhus

Under sena fredagskvällen larmades räddningstjänsten till Kvarnfallsvägen i Sävedalen, där två bilar hade kolliderat. Totalt ska sex personer vara inblandade och en har förts till sjukhus med ambulans.

Larmet om olyckan kom in runt klockan 23.50. Enligt SOS Alarm ska kollisionen ha inträffat i korsningen mellan Kvarnfallsvägen och Enedalsvägen.

– Vi kom fram för en liten stund sedan, det är två personbilar som har kolliderat. Vi har ett lite oklart skadeläge just nu, men är på plats och assisterar ambulansen, säger Mathias Kapocs, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg, runt klockan 00.15.

Räddningstjänsten var på platsen med två enheter. Hur bilarna gått ihop är i nuläget oklart, men enligt SOS Alarm var totalt sex personer inblandade i olyckan varav en var i behov av sjukvård. Skadeläget utöver det är dock oklart.

Runt klockan 00.40 meddelar räddningstjänsten att man börjat avveckla sin insats.

– Vi flyttade undan en av bilarna som stod lite dumt till och sopade vägbanan lite, nu är vi på väg bort därifrån, säger Kapocs.

Polisen har upprättat två anmälningar om vårdslöshet i trafik.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.