Mögelkök med råttor, skolbrand, gripande på kyrktorget och framtidens planer för Gökegård är några av de artiklar som har lockat flest läsare hittills till Partille Tidning.
Mögelkök med råttor, skolbrand, gripande på kyrktorget och framtidens planer för Gökegård är några av de artiklar som har lockat flest läsare hittills till Partille Tidning. Bild: Arkivfoto

Succé för Partilles nyhetsapp – över 3 000 nedladdningar!

Partille Tidnings chefredaktör Jonas Rindefjell om gensvaret från läsarna och den växande skaran av läsare: ”Över 3 000 nedladdningar av nyhetsappen på bara tre månader”.

ANNONS
|

Ungefär samtidigt som ni sätter er för att fira jul har det gått tre månader sedan Partille Tidning återuppstod i en ny digital kostym. Jag är givetvis part i målet men jag tycker att vi har fått en fantastisk start på nyhetsarbetet. Det händer verkligen mer än vad man tror i vår kommun. Alltifrån spektakulärt blåljusmaterial som biljakter och bränder till nyhetsgrävande om mögelkök som tillagar mat till skolbarnen och ung ohälsa som skenar. Men det är klart, det spelar ingen roll om vi har bevakning dygnet runt, som vi de facto har, om ingen är intresserad av innehållet.

Över en miljon sidvisningar hittills

Därför är det så roligt att kolla på hur många av er som har laddat ner Partille Tidnings nyhetsapp. I början på veckan var det över 3 000. Det är ju helt fantastiskt med tanke på att vi startade från noll. Sidvisningsmässigt, alltså hur många gånger som våra nyheter har klickats sedan starten, gick över miljonstrecket i början av veckan!

ANNONS

LÄS MER:Partille Tidning lanserar tre e-tidningar i veckan

E-tidningen värd att upptäcka

Med gensvaret från er läsare sporras vi att fortsätta vår resa för att Partille Tidning ska fortsätta växa. Och här vill jag verkligen tipsa er om att även ta en koll på vår e-tidningsapp. Varje tisdag, torsdag och lördag kommer en snyggt paketerad e-tidning som en bläddringsbar pdf. Här paketeras nyhetsflödet i ett klassiskt upplägg för den som vill sitta på frukosten, eller varför inte på bussen in till jobbet, och läsa tidningen i lugn och ro.

Med julen för dörren och ett nyår ett veckokast bort vill jag passa på att tacka alla läsare som gör att jag får ha världens roligaste jobb. Hoppas vi ses nästa år och att vi blir fler som samlas kring vårt gemensamma intresse av lokala nyheter.

LÄS MER:Partille Tidning tillbaka i en helt ny kostym

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS