Snökaoset i Partille – hur ser det ut hos dig?

Vem sa något om vår? Inte denna tisdag i alla fall. Snön yr i vindarna och alla uppmanas stanna hemma. Bra läge då att mejla en bild på hur det ser ut hos just dig till redaktion@partilletidning.se.

ANNONS

Enligt den meteorologiska definitionen för vår så ska det vara det i Partille nu. En definition som är lätt att ifrågasätta när man slänger ett öga ut genom frukostfönstret och ser Hin Håles mjäll, även kallat snö, dansa pogodans ner från himlen.

Alla rekommenderas att jobba hemifrån och det har utfärdats en orange varning vilket känns lite väl varmt i sammanhanget. Vad sägs istället om en ruggigt isblå varning som innebär ungefär följande: ”Kryp tillbaka ner under täcket och rör inte ett finger!”.

Mejla oss din bild

Hursomhelst: eftersom du ändå ska vara hemma idag så vill vi på Partille Tidning veta hur det ser ut hos just dig. Och om du är på väg någonstans (Gud förbjude) så får du berätta hur du har det just där.

Mejla oss bild och en kort beskrivning på redaktion@partilletidning.se så uppdaterar vi och riktigt gottar oss i eländet hela dagen.

LÄS MER:Här är alla bilderna från februari

LÄS MER:Solceller ska täcka Partille arenas tak: ”Jättefint”

ANNONS