Se bilderna från ett dyngblött Partille

Regnet öste ner över Partille under torsdagskvällen. Partille Tidning drog på sig stövlarna och begav sig ut i ovädret precis som många av våra läsare.
Några av dem skickade in filmklipp på spektaklet, som Partille Tidning sammanställt nedan. Tog du också dig ett dopp i en pöl som grabbarna i Spartacus Rugby?

ANNONS
|

Under torsdagen utfärdades en gul varning, vilket innebär att väderleken kunde medföra risker för allmänheten. Som tur var skedde inget allvarligt även fast det minst sagt var blött för alla som vågade sig ut i ösregnet. Partille Tidning reporter fångade några dyngsura scener på bild och en läsare skickade en bild på en grabb som svalkade sig i regnet.

Några av Partille Tidnings läsare skickade dessutom in filmklipp under ovädret, som går att beskåda nedan. På Spartacus Rugby passade man bland annat på att doppa sig i en svalkande pöl som lämpligt nog bildats precis lagom till att träningen var avslutad.

ANNONS

– Det var fantastiskt, jag satt i avbytarbåset och räknade sekunder för att hålla koll på var åskan var, säger Adrian Qvarnström från Spartacus Rugby.

En läsare lyckades fånga en vacker blixt på film, och en annan visade hur vattnet rann till i ett parkeringsgarage.

ANNONS