Se Arvingarna gästa Så mycket bättre-kompisen Maxida Märak

De blev vänner under Så mycket bättre i TV4. Under torsdagen klev Casper Janebrink och Arvingarna in på Pusterviks scen och gästade Maxida Märak i en extatisk version av ”Eloise”. Partille Tidning var på plats med kameran.

ANNONS
|

Maxida Märak närmade sig slutet av sin uppskattade spelning på Pustervik i Göteborg när scenarbetarna plötsligt placerade ut fyra extra mikrofoner på scen.

Maxidas version av Arvingarnas dunderhit ”Eloise” inleddes med tung rap men efter en halvminut började det röra sig i kulisserna och upp på scen kom ... just det, Arvingarna. Till publikens stora jubel fortsatte de låten i sin egen version tillsammans med Maxida Märak och Partille Tidning var snabbt uppe med kameran för att filma detta oväntade ögonblick.

– Det här hade jag inte direkt trott för några år sedan, sa Maxida Märak när Partillekvartetten lämnat scenen och hon kunde fortsätta sin egen show.

ANNONS

LÄS MER:Casper Janebrink och Arvingarna genom åren – från lejonman till champinjonfrilla

LÄS MER:Arvingarna i ny krogshow – då har den premiär

LÄS MER:Casper Janebrinks besked – ska bli pappa igen

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS