2 500 i publiken när Albin Lee Meldau besökte Partille Arena under fredagskvällen.
2 500 i publiken när Albin Lee Meldau besökte Partille Arena under fredagskvällen. Bild: Redaktionen

Så många såg Albin Lee Meldau i Partille Arena

Så nära hemkomst det går att komma. Då drar Göteborgssonen Albin Lee Meldau 2 500 personer till Partille Arena och kan därmed inkassera sin största inomhuspublik hittills i karriären.

ANNONS

Att som soloartist, denna kväll förvisso med hjälp av Grant som agerade förband, dra 2 500 personer till en inomhusarena för konsert har hittills varit ganska få förunnat. Men nu har Albin Lee Meldau, göteborgaren som slog igenom i Så mycket bättre, sällat sig till denna exklusiva skara.

En fin kväll

Under fredagskvällens dryga 90 minuter långa och stundtals mycket intensiva konsert, där Albins lekfulla röst fick fritt spelrum, fick han det proppfulla arenagolvet med folk på stolar att ömsom sitta som i andakt, ömsom svänga på axlarna. Konsensus bland publiken: En fin kväll med en speciell artist.

Sommarturné härnäst

Härnäst för Albin Lee Meldau väntar en spelning i Oslo den 30 mars och därefter en rejäl sommarturné där han bland annat spelar på Dalhalla med Melissa Horn och Skansen i Stockholm med de amerikanska fantomerna The National.

ANNONS

Näst på tur i Partille Arena är en danskväll med The Chainsmokers, en amerikansk dj- och producentduo. De ska lyfta arenataket den 23 april.

LÄS MER:Här möter skådisen från "The Hobbit” Partilleborna

LÄS MER:Fyndsugna sökte skydd från solen – på megaloppis i arenan

LÄS MER:Lokala kockarna om restauranger i Partille

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

ANNONS