En bil körde av vägen och in i en lyktstolpe på Nya Öjersjövägen, i riktning mot Mölnlycke, under tisdagseftermiddagen.
En bil körde av vägen och in i en lyktstolpe på Nya Öjersjövägen, i riktning mot Mölnlycke, under tisdagseftermiddagen. Bild: Alfred Dikalow

Räddningstjänsten larmad till singelolycka

En personbil körde av vägen och på en lyktstolpe i Öjersjö under tisdagseftermiddagen. Räddningstjänst, ambulans och polis var på plats.
– Föraren klagade på nacksmärtor men behövde inte ambulansvård, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS

Klockan 12.44 på tisdagen fick SOS Alarm larm om en singelolycka. En personbil hade kört av vägen och på en lyktstolpe på Nya Öjersjövägen.

Räddningstjänsten åkte till platsen med två enheter och stängde av vägen under räddningsarbetet.

– Vi har två bilar på plats där och har stängt av vägen under arbetet, vi har för närvarande ingen prognos, säger Björn Wanderkai på räddningstjänsten Storgöteborg vid 13-tiden.

En ambulans larmades till platsen, men kunde återvända utan patient, enligt SOS Alarms händelseinformation.

Halt väglag

Vid klockan 13.30 hade räddningstjänsten åkt från platsen och lämnat över till Polis.

– Vägen är fortfarande delvis avstängd men trafiken släpps fram växelvis, säger Maria Berntsson på räddningstjänsten.

Enligt Partille Tidnings reporter på plats påbörjades bärgningen av den olycksdrabbade bilen strax efter klockan 13.30. Det är mycket halt på platsen. SMHI har utfärdat en gul varning för blixthalka.

Ingen misstanke om brott

Polisen lämnade platsen vid 14-tiden, utan misstanke om att något brott begåtts i samband med händelsen. Det var då återigen full framkomlighet på platsen.

– Föraren klagade på nacksmärtor men behövde inte ambulansvård. Det finns inga misstankar om brott, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS