Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

– Olyckan har inträffat mittemellan hållplatserna, bussarna kommer inte förbi, säger Christer Fuxborg, polises presstalesperson region Väst. Arkivbild. Bild: Tobias Sandblom
– Olyckan har inträffat mittemellan hållplatserna, bussarna kommer inte förbi, säger Christer Fuxborg, polises presstalesperson region Väst. Arkivbild. Bild: Tobias Sandblom

Räddningstjänsten larmad till singelolycka i Sävedalen

Två bilar från räddningstjänsten larmades ut till en singelolycka på Brattåskärrvägen under måndagen.

Larmet om olyckan inkom strax efter klockan 12.00.

– Det är en personbil som har kört upp på en refug. Det var ingen i personbilen när vi fick larmet, säger Jonas Gill, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

Räddningstjänsten var på platsen.

– Det är lite läckage från bilen och det är lugnt på platsen, just nu inväntar vi bärgare, säger Bosse, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

Inga misstankar om brott

Föraren, som är i 80-årsåldern, hade fått solen i ögonen varpå han körde på refugen enligt uppgifter till polisens presstalesperson. Polisen misstänkte inga brott i samband med olyckan men bilen var fast under en stund vilket begränsade framkomligheten på vägen.

– Olyckan har inträffat mittemellan hållplatserna, bussarna kommer inte förbi. Men vi har fortfarande patrull på plats som underlättar för passagerare och dirigerar om trafiken, säger Christer Fuxborg, polises presstalesperson region Väst.

Ambulans larmades inte till olyckan men räddningstjänsten var fortfarande och hjälpte med bärgningen.

– Bilen satt lite fel på vägen så vi är fortfarande där och hjälper bärgarna, säger Bosse, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

Strax innan klockan 14.00 lämnade räddningstjänsten olycksplatsen.

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Så här prenumererar du och hämtar apparna:

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.