Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Jonas Rindefjell, chefredaktör på Partille Tidning. Bild: Alfred Dikalow
Jonas Rindefjell, chefredaktör på Partille Tidning. Bild: Alfred Dikalow

Jonas Rindefjell: PT:s valenkät – vad är viktigt för dig?

Vilka lokala frågor tycker du är viktigast i årets val? Hjälp Partille Tidning att fånga upp de avgörande ämnena genom att svara på en enkel enkät!

Gör din röst hörd – klicka här för att delta i PT:s valenkät!

Som en del i att göra vår bevakning än mer angelägen för dig som läsare inför mandatperiodens sista månader lanserar vi Partille Tidnings valenkät, där vi ber dig om hjälp att identifiera dina viktigaste frågor inför årets val.

Att besvara enkäten tar inte mer än några minuter. Och det ger oss värdefull information om vad du tycker är viktigt och det kan vi använda i vår bevakning när nuvarande mandatperiod går mot sitt slut.

Alliansen har styrt i så kallad minoritet under de senaste fyra åren i Partille. Om Alliansen kommer sitta kvar vid makten avgörs 11 september.

Angelägna nyheter om valet i Partille

Med Partille Tidnings valbevakning kommer du kontinuerligt bli uppdaterad i frågor som är viktiga inför valet.

Vårt mål är att vi ska ge dig angelägna nyheter, granskningar och att du ska lära känna våra makthavare bättre och förstå hur partierna skiljer sig lokalt. Att du känner dig påläst helt enkelt när det är dags att välja lapp att lägga i kuvertet.

Bevakningen är redan igång men kommer att intensifieras ju närmare valet vi kommer. Här är vi beroende av din hjälp för att hitta de lokala frågor som betyder mest för dig i din vardag.

Själv har jag varit med och bevakat lokala val under 16 år på lokaltidning, och det ska poängteras: Det är inget man som journalist tröttnar på. Det är lite som ett slutspel i hockey efter grundomgångens serielunk. Det är i finalspelet det avgörs. Det är nu det hettar till på allvar.

Klicka här för att besvara Partille Tidnings valenkät!

LÄS OCKSÅ: Nya riktlinjer för valaffischer ska skapa ett rättvisare system

LÄS OCKSÅ: Så mycket tjänar politikerna i Partille

LÄS OCKSÅ: Malin ser fram emot valdagen– räknar röster för sjunde året

Så här prenumererar du!

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil: 

Klicka HÄR för att komma till prenumerationserbjudandet. Då får du inloggningsuppgifter som du kan använda för att logga in med i e-tidningsappen och nyhetsappen.

De nedladdningsbara apparna hittar du om du söker på ”Partille Tidning” i AppStore eller Google Play.